Nosaltres

Tatuajes en El Prat de Llorbregat
Informació sobre nosaltres
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Sóc Walter Leivas i vaig néixer a Buenos Aires l'any 1974. Els meus començaments en el tatuatge van ser pel 91/92 amb màquines rotatives, era difícil aconseguir material en aquells dies, fins que em vaig comprar la meva primera màquina electromagnètica en el 96’.

En aquest mateix any vaig obrir Mr. Crowley Tattoo en Belgrano (Buenos Aires). Mentrestant fuí evolucionant en estil i tècniques, fins que en 1998 vaig decidir començar a viatjar per obtenir més experiència, li vaig passar l'estudi al negre Tony, el meu millor amic, qui va coordinar estius a Barcelona i Buenos Aires, treballant en el Dollar Tattoo i Mr. Crowley.

Després d'un lleuger pas per New York, viatge cap a Europa, Barcelona va ser la meva primera destinació, vaig estar treballant al mateix centre de la ciutat alternant amb la costa a l'estiu, va anar allí on vaig aconseguir soltesa en el tattoo donada la varietat i quantitat de treball que tènia gràcies al turisme mundial i els marines americans. Després de treballar uns mesos a Holanda (Rotterdam) i uns altres a Alemanya (Colònia) vaig decidir assentar-me a Barcelona.

A l'abril del 2008 vaig obrir una altra vegada Mr. Crowley Tattoo a Barcelona (el Prat de Llobregat) era alguna cosa que tènia pendent tornar a tenir el meu propi estudi, gràcies al naixement del meu fill, Adriel, que em va donar l'incapie per realitzar-ho.

Gràcies per la seva visita i per a qualsevol consulta ponganse en contacte amb mi.

Salutacions.
Els nostres serveis
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat